HELTRE GULV

Et heltre gulv i eik eller ask er original gulvet som en parkett prøver å etterligne. Et heltre gulv gir rommet en unik atmosfære, og er lunere og varmere enn parketten. Det tåler mye pga eik og ask er begge harde tresorter. Om man har varmekabler i gulvet har vi spesial gulv opptil 300mm bredder som har finer under, som er veldig egnet til bruk på varme undergulv. Les mer om våre heltre gulv under. Er du av den kresne sorten som setter høye krav til at alt i dine omgivelser skal matche? Nå kan alle våres gulv leveres ubehandlet for så å behandles med den perfekte interiør fargen. Les mer om Bygdegulv og behandling her. Ekte tre, ekte kjærlighet.

EIK

De sagnomsuste gudene Tor med Hammeren, Jupiter og Zevs tilba eika for sin styrke, livskraft og utholdenhet.

Et eike gulv er for mange det optimale gulvet i de rommene som skal være hjertet i huset eller hytta. Eika har et flott spill i seg og er hard og tåler mye. Med sine fine farger og struktur er det lett å velge et heltre gulv i eik.
Våre sorteringer, bredder, tykkelser og oljenyanser gjør at vi kan skreddersy dine ønsker.
Ler mer om alle mulighetene som finnes med å velge et heltre gulv i eik.

ASK

Det sies at verdenstreet Yggdrasil var et asketre. Det favnet hele verden, og under dens greiner samlet gudene seg til rådslagning

Om det er dette som har gjort asken til et populært gulv vites ikke, men et ekte askegulv setter sitt preg i hvilket som helst rom. Det karakteristiske kjennetegnet er de flotte strukturene i treet. Det har ett flott og sprakende fargespill - med eller uten kvistinnslag, i tillegg til sin vakre overflate, er ask hardt tre som tåler livets gang.